ΚΟΥΝΙΑ CL-205
ΚΟΥΝΙΑ CL-205ΚΟΥΝΙΑ CL-205ΚΟΥΝΙΑ CL-205ΚΟΥΝΙΑ CL-205ΚΟΥΝΙΑ CL-205
ΚΟΥΝΙΑ CL-205
Καλέστε μας για τιμή
Tιμές με Φ.Π.Α.0,01€

Αριθμός θέσεων : 2

Μέγιστο ύψος πτώσης : 1170 mm

Ηλικιακή ομάδα : 0 έως 12 ετών

Πρότυπα ασφαλείας : EN1176-1, EN1176-2

Διαστάσεις : 1740 x 3201 mm

Παράγεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Απαιτούμενος χώρος ασφαλείας : 3201 x 7000 mm

Εγγύηση : 5 χρόνια

Όλες οι κούνιες έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη διασκέδαση και παράλληλα ασφάλεια των παιδιών που τις χρησιμοποιούν. Στη διαδικασία σχεδιασμού των παιδικών χαρών, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τεράστιες απαιτήσεις, οι οποίες πάντα λαμβάνονται υπόψη.

 

Δομικά στοιχεία κούνιας: μεταλλικοί σωλήνες και εγκάρσια τομή από μεταλλικά προφίλ 60 x 60 x 5 mm

Αλυσίδα: ανοξείδωτος χάλυβας

Καθίσματα: κατασκευασμένα από καουτσούκ, πάχους 5 cm.

 

Η ασφάλεια των παιδιών που χρησιμοποιούν τον παιδικό εξοπλισμό είναι θεμελιώδους σημασίας γι’ αυτό όλες οι τοποθετήσεις μας ελέγχονται αυστηρά σύμφωνα με τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το παιδικό όργανο είναι ασφαλές, ενώ τα παιδιά περνούν τις καλύτερες στιγμές τους.

 

Ο τρόπος βαφής ο οποίος αυξάνει την διάρκεια ζωής του προϊόντος και το προστατεύει από τη διάβρωση, είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία. Ο μεταλλικός εξοπλισμός αρχικά έχει καθαριστεί από όλα τα υπολείμματα από ατσάλι. Στη συνέχεια η επιφάνεια λειαίνεται, ώστε να αποτελέσει την βάση για τον τελικό χρωματισμό.

 

Οι έγχρωμες επιφάνειες είναι κατασκευασμένες από PVC, κόντρα πλακέ θαλάσσης,  ή HDPE.  Όλες  οι  εκτεθειμένες  άκρες  είναι  στρογγυλεμένες, ώστε  να  μην  υπάρχουν αιχμηρά άκρα

Ηλικιακή ομάδαέως 12 ετών
ΑΜΕΑΝΑΙ
Αριθμός θέσεων2

Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση