CJ-012
CJ-012CJ-012CJ-012CJ-012CJ-012
CJ-012
Καλέστε μας για τιμή
Tιμές με Φ.Π.Α.0,01€

Ηλικιακή ομάδα : 3 έως 12 ετών

Μέγιστο ύψος πτώσης : 980 mm

Διαστάσεις : 2456 x 3152 mm

Πρότυπα ασφαλείας : EN1176-1, EN1176-3

Απαιτούμενος χώρος ασφαλείας : 5956 x 6152 mm

Παράγεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ύψος πλατφόρμας : 980 mm

Εγγύηση : 5 χρόνια

Ο εξοπλισμός αυτής της κατηγορίας έχει σχεδιαστεί για να αποτελεί μία παιδική χαρά, η οποία προσφέρει πολλές δραστηριότητες. Προορίζεται για ατέλειωτο ασφαλές παιχνίδι και για να αντέχει στο χρόνο και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Προσφέρει στους μικρούς μας φίλους άσκηση, ανάπτυξη των ικανοτήτων τους, αναρρίχηση, ολίσθηση, επικοινωνία και ομαδικό παιχνίδι. Κατάλληλο για σχολεία, πάρκα, ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους και παιδότοπους.

 

Επειδή, η ασφάλεια των παιδιών που χρησιμοποιούν τον παιδικό εξοπλισμό είναι θεμελιώδους σημασίας γι’ αυτό όλες οι τοποθετήσεις μας ελέγχονται αυστηρά σύμφωνα με τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το παιδικό όργανο είναι ασφαλές, ενώ τα παιδιά περνούν τις καλύτερες στιγμές τους.

 

Ο τρόπος βαφής ο οποίος αυξάνει την διάρκεια ζωής του προϊόντος και το προστατεύει από τη διάβρωση είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία. Ο μεταλλικός εξοπλισμός αρχικά έχει καθαριστεί από όλα τα υπολείμματα από ατσάλι. Στη συνέχεια η επιφάνεια λειαίνεται ώστε να αποτελέσει την βάση για τον τελικό χρωματισμό.

 

Οι έγχρωμες επιφάνειες είναι κατασκευασμένες από PVC, κόντρα πλακέ θαλάσσης,  ή HDPE.  Όλες  οι  εκτεθειμένες  άκρες  είναι  στρογγυλεμένες, ώστε  να  μην  υπάρχουν αιχμηρά άκρα

 

Για τα δομικά στοιχεία της παιδικής χαράς Jumbo σειράς, χρησιμοποιούνται κοιλοδοκοί 60x60 πάχους 2 mm. Οι πλατφόρμες είναι κατασκευασμένες από το ίδιο προφίλ και η  συγκόλληση γίνεται μέσω βιδών  στις κύριες στήλες.

 

 

Πλατφόρμες και θόλοι

 

Οι πλατφόρμες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας αδιάβροχο κόντρα πλακέ plywood ΗΕΧΑ, οι θόλοι είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας πλαστικό. Συνδέονται με βίδες για προ-συγκολλημένα προφίλ με την κυρίως δομή.

 

Σκάλες και πλαίσια αναρρίχησης

Οι κλίμακες και τα πλαίσια αναρρίχησης παράγονται με τη χρήση μεταλλικών προφίλ ή σωλήνων με το απαραίτητο μέγεθος και αντοχή. Για την κατασκευή σκαλιών σχοινιού χρησιμοποιείται χαλύβδινο συρματόσχοινο.

 

Τσουλήθρες

Οι επιφάνειες ολίσθησης  είναι κατασκευασμένες από πολυστρωματικά fiberglass. Τα Fiberglass είναι ανθεκτικά στις υπεριώδεις ακτίνες UV με επαρκή αντοχή για την χρήση από παιδιά του συγκεκριμένου ηλικιακού φάσματος. Οι τσουλήθρες  είναι ομαλές, καθαρίζονται εύκολα και δεν έχουν αιχμηρές άκρες και εξογκώματα. Οι επιφάνειες δοκιμάζονται και έχουν πρωτόκολλο ελέγχουπου εκδίδεται από εξουσιοδοτημένο εργαστήριο για συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του BDS 71-3 (Ασφάλεια παιχνιδιών- μετακίνηση ορισμένων στοιχείων )

Σκαλοπάτια,περιφράξεις, διακοσμητικά αντικείμενα

Αυτά τα στοιχεία αποτελούνται από: Φράχτες -, διακοσμητικά στοιχεία- υψηλής ποιότητας πλαστικό, Σκαλοπάτια – χρωματισμένο πολυαιθυλένιο, για τις ράμπες αναρρίχησης, μαξιλαράκια από καουτσούκ και λαβές από χρωματισμένο πολυαιθυλένιο

 

Οι έγχρωμες επιφάνειες είναι κατασκευασμένες από PVC, κόντρα πλακέ θαλάσσης,  ή HDPE.  Όλες  οι  εκτεθειμένες  άκρες  είναι  στρογγυλεμένες, ώστε  να  μην  υπάρχουν αιχμηρά άκρα

Ηλικιακή ομάδα3 εώς 12 ετών
ΑΜΕΑΟΧΙ
Αριθμός θέσεων

Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση