Αρχική » Παιδικές Χαρές » Τσουλήθρες » ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ CSP-105
ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ CSP-105
ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ CSP-105ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ CSP-105ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ CSP-105
ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ CSP-105
Άμεσα διαθέσιμο
Tιμές με Φ.Π.Α.0,01€

Ύψος : 980 mm

Μέγιστο ύψος πτώσης : 980 mm

Ηλικιακή ομάδα : 0 έως 12 ετών

Πρότυπα ασφαλείας : EN1176-1, EN1176-3

Διαστάσεις : 607 x 2744 mm

Παράγεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Απαιτούμενος χώρος ασφαλείας : 3607 x 5244 mm

Εγγύηση : 5 χρόνια

Τα παιδικά όργανα έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη διασκέδαση και η ασφάλεια των παιδιών που τα χρησιμοποιούν. Στη διαδικασία σχεδιασμού των παιδικών χαρών, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τεράστιες απαιτήσεις, οι οποίες πάντα λαμβάνονται υπόψη.

 

Επειδή, η ασφάλεια των παιδιών που χρησιμοποιούν τον παιδικό εξοπλισμό είναι θεμελιώδους σημασίας γι’ αυτό όλες οι τοποθετήσεις μας ελέγχονται αυστηρά σύμφωνα με τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το παιδικό όργανο είναι ασφαλές, ενώ τα παιδιά περνούν τις καλύτερες στιγμές τους.

 

Ο τρόπος βαφής ο οποίος αυξάνει την διάρκεια ζωής του προϊόντος και το προστατεύει από τη διάβρωση είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία. Ο μεταλλικός εξοπλισμός αρχικά έχει καθαριστεί από όλα τα υπολείμματα από ατσάλι. Στη συνέχεια η επιφάνεια λειαίνεται ώστε να αποτελέσει την βάση για τον τελικό χρωματισμό.

 

Οι έγχρωμες επιφάνειες είναι κατασκευασμένες από PVC, κόντρα πλακέ θαλάσσης,  ή HDPE.  Όλες  οι  εκτεθειμένες  άκρες  είναι  στρογγυλεμένες, ώστε  να  μην  υπάρχουν αιχμηρά άκρα

 

Για την κατασκευή δομικών στοιχείων χρησιμοποιούνται χαλύβδινα δοκάρια με τα απαιτούμενα προφίλ, τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά που αντιστοιχούν στα φορτία για ασφαλή χρήση. Η κατασκευή της εγκατάστασης σχεδιάζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΕΝ1176-1 όπως για μόνιμα και μεταβλητά φορτία ανάλογα με τον αριθμό των χρηστών στην αντίστοιχη περιοχή ή όγκο και σε σχέση με όλες τις απαιτήσεις αυτού του προτύπου για προστασία από την πτώση και από όλα τα είδη παγίδων.

 

Πλατφόρμες και θόλοι

Οι πλατφόρμες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας αδιάβροχο κόντρα πλακέ plywood ΗΕΧΑ, οι θόλοι είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας πλαστικό. Συνδέονται με βίδες για προ-συγκολλημένα προφίλ με την κυρίως δομή.

Τσουλήθρες

Οι επιφάνειες ολίσθησης  είναι κατασκευασμένες από πολυστρωματικά fiberglass. Τα Fiberglass είναι ανθεκτικά στις υπεριώδεις ακτίνες UV με επαρκή αντοχή για την χρήση από παιδιά του συγκεκριμένου ηλικιακού φάσματος. Οι τσουλήθρες  είναι ομαλές, καθαρίζονται εύκολα και δεν έχουν αιχμηρές άκρες και εξογκώματα. Οι επιφάνειες δοκιμάζονται και έχουν πρωτόκολλο ελέγχου που εκδίδεται από εξουσιοδοτημένο εργαστήριο για συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του BDS 71-3 (Ασφάλεια παιχνιδιών- μετακίνηση ορισμένων στοιχείων )

Σκαλοπάτια,περιφράξεις, διακοσμητικά αντικείμενα

Αυτά τα στοιχεία αποτελούνται από: Φράχτες – αφρώδες πολυαιθυλένιο , διακοσμητικά στοιχεία- αφρώδες πολυαιθυλένιο, Σκαλοπάτια – χρωματισμένο πολυαιθυλένιο.

 

 

Ηλικιακή ομάδαέως 12 ετών
ΑΜΕΑΟΧΙ
Αριθμός θέσεων1

Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση